O czym opowiada ”Try”?

Zbliżająca się wielkimi krokami premiera niesamowitego romansu zatytułowanego ”Try”, napisanego przez Ellę Frank, sprawia, że jej fani z niecierpliwością wyczekują tego wyjątkowego dnia. Do tej pory autorka nie zawodziła swoimi powieściami, a jej czytelnicy byli bardzo zadowoleni z tego co wypływało spod jej pióra. Okazuje się, że i tym razem mile się zaskoczymy. Książka przedstawia losy chłopaka, który zwie się Logan Mitchell. Jest to osoba dla, której seks jest priorytetem w życiu, uwielbia go i nie wyobraża sobie funkcjonowania bez niego. Już w młodym wieku zauważył, że jest on przystojny, seksowny oraz pociągający. Nauczył się wykorzystywać to na swoją korzyść. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest, to że kobiety jak i mężczyźni wpadają do jego łóżka, nie jest to człowiek, który dyskryminuje i wybrzydza. W życiu osobistym kieruje się swoim mottem: ”Jeśli coś mnie interesuje, to dlaczego nie spróbować i skosztować?”. Na jego następną ofiarę obrał sobie Tate Marrisona. Mężczyzna jest przystojny oraz wysportowany. Niedawno rozpoczął pracę w ulubionym barze Logana, w którym on sam często przesiaduje. Kończy on także straszliwy czteroletni związek ze swoją byłą małżonką. Chce on zacząć wszystko od nowa i lepiej, ostatnie co mu się teraz marzy to romans, a co dopiero romans z mężczyzną. Na jego nieszczęście wpadł w oko Loganowi, a ten zawsze dostaje to czego chce. Nigdy nie odpuszcza i dąży by dominować. Głównego bohatera nie interesują stałe związki, ani zobowiązania, a Tate’a mężczyźni. Co jednak gdyby oboje złamali swoje postanowienia i choć na chwilę dali się ponieść emocjom? ”Try” to męsko-męski romans, który dla wielu osób może być niecodzienny (https://www.taniaksiazka.pl/try-pokusa-tom-1-frank-ella-p-1338102.html), jednak gdy się już po niego sięgnie zdanie całkowicie się zmienia. Jest to książka przeznaczona zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Od początku do końca wciąga nas w nietypowy świat przystojnego prawnika, który walczy o to czego pragnie pomimo przeciwności losu i opinii innych. Wszyscy miłośnicy literatury powinni czym prędzej udać się do księgarni tuż po premierze i zakupić egzemplarz dla siebie, gdyż jest to nietuzinkowy romans, który można przeczytać jednym tchem.

Kim jest autorka powieści?

Ella Frank jest utalentowaną pisarką uwielbianą na całym świecie. Posiada w swoim literackim dorobku całą masę wspaniałych powieści, które podbiły serca milionów czytelników. Do jej największych dzieł należą między innymi:

• ”Locked. Wykluczony”
  • ”Lust Hate Love”
  • ”Aced. Wymarzony”
  • ”Henri”
  • ”Bailey”.
Book obraz autorstwa freepik - www.freepik.com